Wimperextensions

One by one

In de salon maken we gebruik van Ellips lashes ook wel flat lashes genoemd. Deze extensions hebben een betere hechting dan de reguliere extensions vanwege de platte aanzet. Daardat de aanzet plat is in plaatst van rond heeft de extension meer contact met de natuurlijke wimper. Hierdoor blijven de extensions nog langer zitten. Deze wimperextensions zijn ook veel zachter als de gewone One By One lashes en zijn super comfortabel om te dragen. Ze zijn zo licht en zacht dat je niet eens zal merken dat je wimperextensions draagt.

Russian volume

Bij een set russian volume worden er meerdere extensions op een wimper gezet. Dat kan verschillen van 2D tot 10D. Hoe meer extensions er gebruikt worden hoe dunner ze worden. Dat komt doordat het gewicht dan niet te zwaar wordt voor de natuurlijke wimper. Er wordt gewerkt met handgemaakte fans, zo kunnen we alle wensen vervullen.

Let er op dat je de dag voordat je de wimper extensions laat plaatsten geen olie op de natuurlijke wimpers gebruikt zoals: make-up remover op olie basis of crème. Ook het liefst geen oogcrème gebruiken de nacht ervoor.

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren je om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De extensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Wij werken in onze salon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Wimperextensions zijn niet schadelijk. De wimperextensions worden bevestigd aan de natuurlijke wimpers door middel van een speciale lijm, deze lijm blijft zacht en flexibel waardoor deze geen schade aan de natuurlijk wimper veroorzaakt. Kies voor mooie, lange en volle extensions die de natuurlijke wimpers niet beschadigen.

2020 | Zeno