De wenkbrauw modelleren met henna

De wenkbrauw met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen nog geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

De henna voor wenkbrauwen bestaat in verschillende kleurenzoals lichtbruin, donkerbruin en zwart. De henna blijft 20 dagen op het haar en 12 dagen op de huid, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. Het hele proces van het modelleren met henna duurt ongeveer 40 minuten.

Omdat het resultaat snel is, kan de henna dienen als een alternatief of een test voor permanente make-up. Voor een meer blijvend effect is er wel enige zorg nodig zoals: niet overmatig wassen, niet te veel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten en geen chloor-, zwembad- of zout water, aangezien dat de duur en de pigmentatie van het

Wenkbrauw Extensions

De NIEUWSTE trend van het moment!
De haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Eventuele littekens kunnen worden gecamoufleerd. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look.
Synthetische haartjes
Verschillende kleuren voor verschillende huidtinten en haarkleuren
Maken wenkbrauwen voller
In de juiste vorm en kleur van uw wenkbrauwen
Voor een prachtige, natuurlijke look

Richtlijn Houdbaarheid Wenkbrauwextensions

Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1,5-2 weken. Heb je weinig haartjes of wenkbrauwen waar stukjes uit missen, en wil je dat opgevuld (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 2-3 weken. Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 4 weken.

2020 | Zeno